Acord de aderare la hub-ul creativ înființat prin proiectul „Făcut în Maramureș”

Publicat in Media


Hub creativ Facut in MaramuresPreambul

„Făcut în Maramureș”, proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii, prin contractul nr. 3908/30.09.2016, pune bazele unui hub creativ la care să participe reprezentanți ai industriilor culturale și creative din județul Maramureș.

Părțile

Asociația Pro Maramureș, cu sediul în Baia Mare, str. Vasile Lucaciu, nr. 10, cod fiscal 23877120, tel. 0362415616, cont bancar RO42BTRLRONCRT0356095601, Banca Transilvania, reprezentată prin Dumitru MARIȘ, președinte, în calitate de inițiator și membru fondator, alături de toți semnatarii prezentului acord, în calitate de membri fondatori.

Obiectul acordului

Obiectul acordului îl constituie aderarea membrilor la hubul creativ inițiat în cadrul proiectului „Făcut în Maramureș”.

Scopul

Scopul înființării hubului este susținerea de către membrii acestuia a creativității și inovației în orice sector de activitate.

Conceptul

Principalele caracteristici ale hub-ului creativ „Făcut în Maramureș”:
– adună la un loc oameni cu abilități și competențe creative care doresc să se implice în proiecte dedicate breslei și comunității;
– este centrat pe dezvoltarea de proiecte originale, cu impact civic, social, cultural etc.

Statutul

La data înființării, hub-ul creativ „Făcut în Maramureș” este o entitate informală, fără personalitate juridică, bazat pe libera asociere a membrilor fondatori.

Mijloacele de lucru

Activitățile în cadrul hubului se desfășoară prin inițiativă și colaborare voluntară.

Pe de o parte, oricare din membrii hub-ului poate veni cu inițiative pe care să le propună spre susținere partenerilor semnatari ai prezentului acord.
Pe de altă parte, partenerii din cadrul hub-ului sunt liberi să aleagă dacă și în ce mod se implică în materializarea fiecărei inițiative propuse.

Drepturile și obligațiile părților

Părțile au dreptul să beneficieze de susținerea logistică într-un cadru organizat și de o promovare sindicalizată.
Obligația părților este să-și susțină cu seriozitate angajamentele punctuale odată ce le-au făcut față de alți parteneri pentru sprijinirea anumitor proiecte.

Durata acordului

Prezentul acord se încheie pe durată nedeterminată.
Oricine dorește să se retragă din prezentul hub o poate face printr-o simplă notificare transmisă pe email: asociatia@promaramures.ro.

Alte prevederi

Membrii hub-ului creativ pot decide prin vot, cu acordul a două treimi, excluderea unui membru care prin activitățile sale aduce prejudicii celorlalți.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *