Drumul Lung spre Cimitirul Vesel

Publicat in Branduri Maramureș


Drumul Lung spre Cimitirul Vesel

Peter Hurley - Drumul Lung spre Cimitirul Vesel - Maramures

Creator: Peter Hurley
Anul primei ediții a festivalului: 2010
Categorie: eveniment

Festivalul Drumul Lung spre Cimitirul Vesel este organizat an de an în luna august, începând din 2010, de către inițiatorul acestuia, irlandezul Peter Hurley. A pariat tot ce a avut pe Maramureș, zonă de care s-a îndrăgostit iremediabil. În fiecare an, Drumul Lung spre Cimitirul Vesel surprinde cu un nou concept, însă scopul festivalului rămâne mereu același, de a promova spiritul viu al Maramureșului. Chiar reușește, pentru că o face cu pasiune.

„De șapte ani am tot bătut la ușă și anul acesta abia am simțit că s-a deschis portița. Cred că Moș Pupăză a deschis-o! Nu este meritul meu. Mă simt fericit că am contribuit, dar un spirit colectiv nu aparține cuiva. Nu are bilet de intrare. Nu poate fi îngrădit…”
Peter Hurley

Ce vă place la munca dvs.? Ce vă inspiră?
„Există o singură unitate de măsurare: emoțiile generate. Când celui cu care vorbești îi strălucesc ochii atunci când te privește și tu simți la fel, știi că s-a nimerit ținta. Asta înseamnă reușită. Nu căutăm perfecțiunea. Căutăm fericire. Bucurie. Sinceritate. Lucruri frumoase care merită sărbătorite și împărtășite. Atunci creștem toți sufletește.”

Citește povestea festivalului Drumul Lung spre Cimitirul Vesel

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *