Galactic

Publicat in Branduri Maramureș


Galactic

Galactic Baia Sprie

Proprietar: Liviu Fagi
Anul înființării companiei: 1997
Marcă înregistrată: 2001
Categorie: producție ciocolată

Brandul de ciocolată „Galactic” aparține firmei Food Distributione SRL din orașul Baia Sprie. Produsele se găsesc sub formă de tablete simple și umplute, batoane, cuverturi, specialităţi tip family, dar și de creme tartinabile, napolitane simple și glazurate. Pe lângă brandul Galactic, a apărut și marca Spria, iar, în plus, Food Distributione produce dulciuri diverse pentru brandurile unor companii de retail.

„Noi, în acest moment, avem peste 17 branduri care ies de pe porțile fabricii din Baia Sprie, din care două ne aparțin. Lucrăm pentru Carrefour, pentru Metro, pentru Real, Auchan, Mega Image, Billa. Sunt multe produse pe care le facem, iar Galactic reprezintă undeva la 20% din total.”
Liviu Fagi

Cu ce puteți compara brandul dvs.?
„Este ca un biciclist la țară, ceva în genul ăsta. Așa mi se pare. Echilibru are, dar exact ca și un biciclist la țară: mergi pe un drum rău, te privesc toți și nu știu ce faci. Te grăbești undeva? Cum adică doar te plimbi? Ce cauți tu acolo, nu cumva vrei să-i vinzi calul sau să-i furi vaca? Cam așa ne simțim noi, ca un biciclist la țară.”

Citește povestea Galactic…

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *