Quickmobile

Publicat in Branduri Maramureș


Quickmobile

Quickmobile Baia Mare

Creatori: Angela și Tudor Țiboc
Anul înființării companiei: 2005
Alte mărci lansate: Sprijina.ro, Sole, Brewtiful
Categorie: retail IT&C

Quickmobile Baia Mare este unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din România. Portofoliul de afaceri include o rețea de magazine în cele mai importante centre comerciale din țară, dar și o prezență online cu acoperire globală. Pentru următoarea perioadă se urmărește deschiderea de noi unități de tech retail, în franciză, iar strategia pe termen mediu vizează extinderea pe plan internaţional.

„Am devenit o destinație pentru oamenii pasionați de tehnologiile smart. Avem ambiția să fim mereu primii. Drone, roboți, realitate virtuală, cele mai noi telefoane – nu ne scapă nimic. Suntem conectați la cea mai dinamică industrie din lume și facem tot posibilul pentru a înlesni accesul tuturor la stilul de viață «smart» care se naște sub ochii noștri. Acesta este motorul de la care am pornit și am adus în acest punct Quickmobile.”
Tudor Țiboc

Cum aţi personifica brandul dvs.?
„Mi-l imaginez ca pe acel lider temerar care nu așteaptă niciodată să-i indice cineva direcția. El este cel care hotărăște calea, carismatic, pasionat și urmat cu încredere de cei de lângă el.”
Valorile brandului
Prietenos, smart, rapid, fascinat de nou.
Alt brand preferat
Tesla, pentru inovaţia de care dă dovadă.

Citește povestea Quickmobile…

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *