Sandwich House

Publicat in Branduri Maramureș


Sandwich House

Monica Iusco - Sandwich House Baia Mare

Creator: Monica Iusco
Anul înființării companiei: 2009 (redeschis în 2014)
Marcă înregistrată: 2009
Categorie: restaurant cu mâncare sănătoasă

Sandwich House este brandul unui restaurant din Baia Mare, care servește mâncare sănătoasă pregătită din ingrediente proaspete. Meniul diversificat conține atât sandwich-uri, baghete, salate, smoothie-uri și fresh-uri, cât și preparate calde. Sandwich House se adresează oamenilor activi, care au grijă de ceea ce mănâncă și care înțeleg importanța pe care o are alimentația pentru buna funcționare a organismului.

„Eu am pus suflet în acest loc și foarte mult drag. Cred că se simte: în mâncare, în atmosferă, în designul ambiental. Cei care revin zilnic înțeleg starea aceasta, pe lângă faptul că le place mâncarea. Eu întotdeauna am ținut și țin la calitate, iar bucuria cea mai mare e când aud clienții vorbind cu mulțumire despre mine: omul ăsta nu vrea doar să ne ia banii, ci îi pasă de noi și de produsele pe care le face.”
Monica Iusco

Dacă brandul dvs. ar fi o persoană, cum ați descrie-o?
„Ca pe un copil de vreo 5 anișori, entuzias de plăcerile vârstei lui, dar și dornic să crească și să cunoască tot ceea ce îl înconjoară; care nu știe încă ce-l așteaptă, dar se avântă optimist spre viitor și spune: «când voi crește mare, o să fie bine și frumos!»”

Citește povestea Sandwich House…

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *