Nevoia de alb imaculat

Publicat in Ca-n povești... de succes, Povestile creatorilor


Clinica Somesan Baia Mare

Clinica Someșan Baia Mare

În sănătate e obligatorie imaginea imaculată, iar aceasta nu se dobândește prin îmbrăcarea halatului alb, ci printr-un trecut medical fără pată. Profesia de medic implică multă responsabilitate, pentru că în acest domeniu orice greșeală sau neștiință se poate solda cu tragedii, dar și cu pierderea reputației. Construirea unui brand în acest domeniu este, așadar, o misiune grea, pe care puțini specialiști și-o asumă.

Medicul Alexandru Someșan a răspuns provocării, iar în 2013 a deschis o clinică privată în Baia Mare, fiind printre primii investitori locali mai mari în acest domeniu.

Someșan „powered by Siemens”

Trecerea de la statutul de specialist pneumolog la cel de medic care administrează o afacere cu zeci de angajați nu a fost ușoară. Nevoit să facă sacrificii pe toate planurile, inclusiv cel familial și cel personal, Alexandru Someșan spune acum că reprezintă „prețul” provocării pe care a acceptat-o.

„Această investiție s-a născut din necesitatea acoperirii unor servicii medicale deficitare în zona noastră, evident, la un standard profesional superior. Pe primul plan a fost și obiectivul asigurării unei dotări de excepție în domeniul radiologiei și imagisticii medicale, a aparaturii din laboratorul clinic de analize medicale, dar și al dotărilor din blocul operator, sala de naștere, maternitate și cabinetele de specialitate din ambulatoriul clinicii”, mărturisește dr. Alexandru Someșan.

Alegerea numelui pentru clinica medicală a fost destul de simplă, Alexandru Someșan fiind decis să gireze calitatea serviciilor ce urmau să fie oferite tocmai cu numele său. Imaginii clinicii i s-a alăturat un brand puternic, Siemens, care să dea forță și să atragă atenția asupra tehnologiei medicale de mare precizie. Prin urmare, sub numele Someșan apare scris „powered by Siemens”.

Alexandru Someșan - Clinica Someșan Baia Mare

Alexandru Someșan – Clinica Someșan Baia Mare

Medici buni și aparatură modernă

Unul dintre obstacolele de care s-a lovit Alexandru Someșan la început, exceptând birocrația, a fost pregătirea personalului astfel încât să abordeze un nou standard de comunicare cu pacienții, însă l-a depășit destul de ușor. Într-un timp relativ scurt, Clinica Someșan a evoluat, ajungând să stabilească relații de colaborare foarte bune cu medici de prestigiu din diferite centre universitare și, totodată, reușind să aibă o adresabilitate mare în rândul pacienților din Baia Mare, dar și din alte localități.

Proprietarul Clinicii Someșan mărturisește că a pornit cu ambiție și cu dorința de performanță și vrea să continue pe același drum. Tocmai de aceea, își dorește să rămână la înălţime prin retehnologizare permanentă, prin servicii medicale la standarde moderne și, nu în ultimul rând, prin profesionalismul și experiența echipei de medici și asistenți.

Clinica Someșan Baia Mare

Clinica Someșan Baia Mare

Vezi și alte detalii despre brandul Clinica Someșan…

RelatedPost

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *