Aramis Feeling

Publicat in Branduri Maramureș


Aramis Feeling

Aramis Feeling Baia Mare

Proprietar: Aramis Group
Creator: Ștefana Iacob
Anul înființării companiei: 2013
Marcă înregistrată: 2013
Categorie: retail mobilier tapițat și saltele

Aramis Feeling este un brand al grupului de firme Aramis Baia Mare, unul din cei mai importanți producători de mobilier la nivel național. În timp ce firma mamă lucrează în sistem lohn, departamentul creativ s-a specializat în producția și vânzarea de mobilier tapițat (canapele, fotolii, tabureți) și saltele. Designul produselor este creat de către membrii departamentului specializat din cadrul Aramis, iar linia este una tinerească și multifuncțională.

„Ne străduim ca alegerea consumatorilor să fie făcută din convingerea că au ales varianta cea mai bună pentru ei în ceea ce privește raportul calitate-pret. Ne dorim să aibă sentimentul de mândrie că au achiziționat produsele noastre.”
Ștefana Iacob

Puteţi enumera câteva branduri preferate?
„Incontestabil, Ikea rămâne un brand de referință pentru noi. În raport cu consumatorii, furnizorii și toți partenerii, este cu adevărat un brand de esență, care respectă prin tot ceea ce face promisiunea de brand. În ceea ce privește brandurile maramureșene, din ceea ce cunosc, apreciez evoluția pe piață a Quickmobile și a HHC. Mai mult, în domeniul nostru consider Somproduct un brand care a crescut și a evoluat foarte frumos.”

Citește povestea Aramis Feeling…

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *