ASSOC

Publicat in Branduri Maramureș


ASSOC

ASSOC Baia Mare - acțiuni

Creator: Florian Sălăjeanu
Anul înființării organizației: 1995
Categorie: organizaţie non-profit

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială (ASSOC) este o organizație care și-a propus încă de la înființare promovarea asistenței sociale în scopul îmbunătățirii condițiilor de viață a grupurilor defavorizate. Activează în domeniul serviciilor și economiei sociale, dezvoltând activități în sprijinul grupurilor vulnerabile. De la înființare și până în prezent, ASSOC a implementat numeroase proiecte cu finanțare europeană, iar începând din 2011, a crescut prin înființarea de filiale în Arad, Suceava, Râmnicu Vâlcea și București.

„Ușor nu mi-a fost niciodată. N-am avut un sprijin din afară și tot ce am făcut a fost pionierat. Inclusiv în zilele noastre tot pionierat realizăm, dar am stăruit. Nu sunt nici mai deștept ca alții, nici cu mai multă știință, dar cred că o calitate a mea în timpul acela, ca și acum, este că atunci când mă apuc de un lucru, stau de el până când reușește.”
Florian Sălăjeanu

Începuturi
„Primul meu proiect l-am scris la mașina de scris pe care o avem în podul casei, de pe vremea bunicului. Era pe două pagini și l-am depus la DJTS.”
Obstacole
„Birocrația care există din partea instituţiilor de finanțare nu face decât să îngrădească creativitatea.”

Citește povestea ASSOC…

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *