Fain

Publicat in Branduri Maramureș


Fain

Fain Baia Mare, Maramures

Creatori: Ileana Horoba-Danci și Ionuț Horoba
Anul înființării firmei: 2008
Marcă înregistrată: 2015
Categorie: produse cosmetice naturale
Alte mărci deținute: Ileana Bijoux

Săpunuri, uleiuri de îngrijire, uleiuri pentru masaj și creme realizate din ingrediente exclusiv naturale, nemodificate genetic și certificate bio sunt produsele reunite sub marca FAIN. Rețetele lor conțin: uleiuri și unturi vegetale bio, presate la rece, de argan, cocos, ricin, migdale dulci, jojoba, shea, avocado, caise, etc., uleiuri esențiale, obținute doar din plante, sucuri din legume și fructe, infuzii din plante medicinale, lapte de capră, dar și produse apicole provenite din surse 100% naturale.

„Avem grijă ca fiecare ingredient pe care îl folosim să fie de calitate și conform cu certificatul. Dacă unt de cocos scrie pe etichetă, atunci ne asigurăm că unt de cocos e, nu altceva. Vizavi de calitate, se întâmplă când facem în atelier unele produse să ne amuzăm că punem în cosmetice ceea ce noi nu ne permitem să mâncăm – de exemplu untul de cacao îl „păcălim” în prăjituri, dar nu și în săpunuri, unde rețeta trebuie să fie sfântă.”
Ionuț Horoba

Ce puneți în cosmeticele FAIN în afară de poezie?
„Avem clienți care ne sună la telefon și ne spun «Simt că produsul ăsta e făcut cu dragoste». Ce vrei mai mult de atât?! Sunt oameni care nu ne-au cunoscut personal.” (Ileana Horoba-Danci)

Citește povestea Fain…

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *